Lämpliga strategier för Three card poker

Det är inte så svårt att spela Three card poker för det finns nämligen vissa strategier som du kan sätta dig in i. I princip går det ut på att satsa på att du ska ha en bättre hand än din motståndare (dealern), plus att dessutom kan satsa på din egen hand i en så kallad Pair up och på så vis blir det ett rafflande spel som förhoppningsvis slutar i vinst för din del.

Grundläggande händer som är bra att kunna

För att få en av Three card poker payouts är det bra att ha koll på vilka händer som är bra att satsa på och ha en bra strategi till hands. Det finns några kortkombinationer som är extra bra att få och som ökar oddsen till en vinst. Några exempel på sådana händer är tre kort i samma färg, tre kort av samma valör eller tre klädda kort i en följd (kung, dam och knekt i olika färger). Dessa händer är en stor fördel att få och gör att vinsten ligger inom räckhåll för dig. Det är en fördel att veta vilka som är bra kombinationer och vilka kort som är bra att ha innan du börjar spela Three card poker, för det förbättrar dina chanser.

Regler för Three card poker

Reglerna för Three card poker är inte så svåra som du kanske tror. Detta gäller både nybörjare och för de som känner till poker sedan tidigare. Det gäller egentligen bara att se till att få en bättre hand än dealern. Så här gör du: Du börjar med att lägga en insats, dels för din hand och för en eventuell Pair up. Sedan delar dealern ut tre kort och dealern vänder upp ett av sina kort för att visa öppet på bordet. Därefter tittar du på dina kort, för att avgöra om du ska fortsätta spela eller lägga dig. Fortsätter du att spela gör du en ny insats och dealern vänder upp hela sin hand. Vinnaren är helt enkelt den som har de bästa korten. I en Pair up spelar du inte mot dealern utan du satsar på din egen hand. Efter du har satsat och fått dina tre kort ser du om du har vunnit i din Pair up eller inte. För att vinna krävs det att du minst har ett par eller bättre på din hand. Svårare än så är det inte att spela Three card poker.

Lätt att spela Three card poker

Att spela Three card poker kräver inte så mycket kunskap innan du börjar spela. Visst kan det det vara bra att ha lärt sig vilka kort och kortkombinationer som ger de högre vinsterna. Skulle du inte veta det innan så är det inte hela världen, för det går ganska snabbt att lära sig. Börja med att lära dig om vilka speciella händer som är bra att ha, det gör att du kommer långt i spelet. Dessutom är det inga svåra regler att hålla reda på, utan det är helt enkelt kul att både spela mot en motståndare och även kunna satsa på vilka kort du själv ska få. Det kan verkligen vara spännande!